Inkoop en aanbesteding

Een aanbesteding is een procedure waarbij de gemeente Venlo bedrijven uitnodigt om een opdracht uit te voeren, zoals een werk, levering of dienst. Bedrijven kunnen hun interesse kenbaar maken door in te schrijven en een offerte te doen.

(Actuele) aanbestedingen

Wij publiceren onze openbare aanbestedingen op het platform TenderNed
Als u wilt meedingen naar een aanbesteding moet u zich registreren. U kunt dan ook automatisch op de hoogte blijven van aanbestedingen die mogelijk interessant zijn voor u. Meer informatie over het gebruik van TenderNed.

Beleid

Lees voor meer informatie het Inkoopbeleid van de gemeente Venlo

Cradle to Cradle

Wij vinden het Cradle to Cradle (C2C) gedachtengoed belangrijk. Dit komt terug in onze opdrachten en aanbestedingen. In het Groene boekje is vastgelegd hoe wij de C2C filosofie toepassen.

Sociaal Domein

Meer informatie over de aanbestedingen in het Sociaal Domein vindt u op de website van de Modulaire Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Domein Limburg-Noord.

De Modulaire Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Domein Limburg-Noord is opgericht door de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray. Binnen deze samenwerking is de inkoop van diensten in het sociaal domein centraal geregeld.

Contact

Heeft u vragen over inkoop en aanbesteding, neem dan contact op met team Inkoop via inkoop@venlo.nl.