KanDoen

KanDoen kan u helpen bij het vinden van passende activiteit in uw eigen buurt. Heeft u hulp nodig bij een klus in huis of tuin of kan uw vereniging of bedrijf tijdelijk extra hulp gebruik? KanDoen helpt bij het vinden van iemand uit uw eigen buurt die u kan helpen.

Via KanDoen werken mensen vanuit de WAA, Participatiewet, Wmo en Wlz samen in de wijk waar ze wonen.

Zelf aan de slag

KanDoen ondersteunt u bij het vinden van een passende activiteit in uw eigen buurt. U kunt bijvoorbeeld mensen helpen met klussen in huis of tuin. Helpen bij activiteiten in de buurt of helpen bij het onderhoud van één van de Huizen van de Wijk. 
KanDoen kan u ook ondersteunen om weer te gaan deelnemen aan het arbeidsproces.

Bij KanDoen vindt u ook productiewerkzaamheden zoals inpak- en assemblagewerkzaamheden. KanDoen heeft een houtwerkplaats, een atelier en een fietsenwerkplaats.

Hulp nodig bij een klus?

Heeft u hulp nodig bij een klus in huis of in uw tuin? Kan uw vereniging, organisatie of onderneming tijdelijk hulp uit de buurt gebruiken? Meld u dan aan via klussendienstKanDoen@huisvandewijk.nl

De klussendienst van KanDoen helpt mensen met een krappe beurs, die het niet zelf kunnen. De klussendienst beperkt zich tot kleine klussen. Specialistische klussen zoals elektra, gas en water voeren wij niet uit. De klussendienst concurreert niet met professionals/bedrijven. Ze doen de klussen vrijwillig. Maar we vragen van u wel altijd een tegenprestatie.

Voor ondernemers

KanDoen levert tegen betaling ondersteuning bij het uitvoeren van verschillende soorten productiewerkzaamheden. KanDoen staat altijd open voor nieuwe werkzaamheden en het uitbreiden van klantrelaties.  Heeft u interesse? Neem contact op met de werkaanjager van KanDoen, Baer Hendrix via telefoonnummer: 06 - 55 47 73 63 of per e-mail: b.hendrix@venlo.nl of met accountondersteuner Daan Beeker via telefoonnummer: 06 - 55 41 55 38 of per e-mail d.beeker@venlo.nl

Waar u terecht kunt

Venlo,  Arcen, Velden en Lomm

KanDoen locatie De Vogelhut, Merelweg 1, 5915 BT Venlo
E-mail: KanDoenNoordOost@huisvandewijk.nl
Telefoonnummer: 077 - 303 06 29

Blerick/Hout-Blerick en de Boekend

KanDoen locatie De Vossener, Dickenslaan 50a, 5924 VX Blerick
E-mail: KanDoenWest@huisvandewijk.nl
Telefoonnummer: 077 - 205 04 61

Tegelen, Steyl en Belfeld

KanDoen locatie Cocon, Galgenvenstraat 250, 5932 SW Tegelen
E-mail: KanDoenZuid@huisvandewijk.nl
Telefoonnummer: 077 - 760 06 33

De locaties zijn geopend (bezoek op afspraak):

  • maandag tot en met donderdag: van 08.30 uur tot 17.00 uur
  • vrijdag: van 8.30 uur tot 12.30 uur