KanDoen

KanDoen kan u helpen bij het vinden van een passende activiteit in uw eigen buurt. Heeft u hulp nodig in de tuin of kan uw vereniging of bedrijf tijdelijk extra hulp gebruiken bij werkzaamheden? KanDoen kan dan misschien hulp bieden.

Via KanDoen werken mensen vanuit de WAA, Participatiewet, Wmo en Wlz samen in de wijk waar ze wonen.

Zelf aan de slag

KanDoen ondersteunt u bij het vinden van een passende activiteit in uw eigen buurt. U kunt bijvoorbeeld mensen helpen met klussen in de tuin. Helpen bij activiteiten in de buurt of helpen bij het onderhoud van één van de Huizen van de Wijk. 
KanDoen kan u ook ondersteunen om weer aan het werk te gaan.

Bij KanDoen vindt u ook productiewerkzaamheden zoals inpak- en assemblagewerkzaamheden. KanDoen heeft een houtwerkplaats, een atelier en een fietsenwerkplaats.

Hulp nodig bij een klus?

Heeft u hulp nodig bij een klus in de tuin? Kan uw vereniging, organisatie of onderneming tijdelijk hulp uit de buurt gebruiken? Doe dan een aanvraag voor Klussendienst KanDoen.

De klussendienst doet alleen kleine klussen in het groenonderhoud. Klussendienst KanDoen voert geen klussen in huis uit. 

De klussendienst van KanDoen helpt mensen met een krappe beurs, die het niet zelf kunnen. De klussendienst concurreert niet met professionals/bedrijven. Ze doen de klussen vrijwillig. Vooraf overleggen we met u of we de klus kunnen uitvoeren. Wij vragen van u wel altijd een tegenprestatie/vergoeding. Ook extra kosten, zoals voor materialen of het storten van afval, zijn voor uw eigen rekening.

Voor ondernemers

KanDoen levert tegen betaling ondersteuning bij het uitvoeren van verschillende soorten productiewerkzaamheden. KanDoen staat altijd open voor nieuwe werkzaamheden en het uitbreiden van klantrelaties.  Heeft u interesse? Neem contact op met accountondersteuner Daan Beeker via telefoonnummer: 06 - 55 41 55 38 of per e-mail d.beeker@venlo.nl

Waar u terecht kunt

Venlo,  Arcen, Velden en Lomm

KanDoen locatie De Vogelhut, Merelweg 1, 5915 BT Venlo
E-mail: KanDoenNoordOost@huisvandewijk.nl
Telefoonnummer: 077 - 303 06 29

Blerick/Hout-Blerick en de Boekend

KanDoen locatie De Vossener, Dickenslaan 50a, 5924 VX Blerick
E-mail: KanDoenWest@huisvandewijk.nl
Telefoonnummer: 077 - 205 04 61

Tegelen, Steyl en Belfeld

KanDoen locatie Cocon, Galgenvenstraat 250, 5932 SW Tegelen
E-mail: KanDoenZuid@huisvandewijk.nl
Telefoonnummer: 077 - 760 06 33

De locaties zijn geopend (bezoek op afspraak):

  • maandag tot en met donderdag: van 08.30 uur tot 17.00 uur
  • vrijdag: van 8.30 uur tot 12.30 uur