Wijziging Registratie Niet-Ingezetenen

Algemeen

Als u staat ingeschreven in de Registratie Niet-Ingezetenen en uw gegevens wijzigen, dan kunt u dit online melden bij de gemeente Venlo. Doorgeven van een wijziging gaat in twee stappen.

Aanvraag stap 1

Via de knop: 'Invullen wijzigingsformulier' kunt u online het formulier invullen. Als u het formulier verstuurt, ontvangt u het ingevulde formulier direct per e-mail.

In het formulier geeft u uw nieuwe gegevens door. De gegevens die u opgeeft in het formulier controleren we in de Registratie Niet-Ingezetenen.  Als uw gegevens niet (meer) hetzelfde zijn dan voeren we een wijziging uit in de registratie. Hier moet u bij de aanvraag wel toestemming voor geven.

Invullen wijzigingsformulier

Aanvraag stap 2

Uw aanvraag moet ondertekend zijn. Print de bijlage en onderteken dit formulier. Via de knop 'verstuur aanvraag' stuurt u het ondertekende formulier naar de gemeente Venlo.

U moet ook altijd een kopie, scan of foto van uw geldige identiteitsbewijs meesturen. 

Verstuur aanvraag

Meer personen

Als er meer gezinsleden zijn ingeschreven in de RNI, moet u voor elke persoon apart het formulier invullen en versturen. Van iedereen moet u een scan of foto van het geldige identiteitsbewijs in het formulier toevoegen.

Kosten

Een verzoek om uw gegevens te wijzigen is gratis.