Voorwerp verloren

Direct melden als u een voorwerp bent verloren.

Meld uw verloren voorwerp bij de gemeente.

Terug gevonden?

Check of het gevonden is

Kijk regelmatig op de website verlorenofgevonden.nl of uw voorwerp door iemand is gevonden en dit heeft gemeld bij de gemeente.

Ophalen

Als u denkt dat een verloren voorwerp op verlorenofgevonden.nl van u is, neem dan contact op  via telefoonnummer 14 077 voor een afspraak.

Om er zeker van te zijn dat u de eigenaar bent, kan bewijs nodig zijn. Neem daarom bijvoorbeeld een foto of een aankoopbewijs van het voorwerp mee. U moet zich ook kunnen legitimeren.

Een gevonden voorwerp bewaren we 1 jaar. Als de waarde van het voorwerp minder is dan € 450,- bewaren we het voorwerp 3 maanden bewaard als het bij de gemeente is afgegeven.

Sleutels

Losse sleutels en sleutelbossen, die binnenkomen bij de gemeente, zetten we niet op de website verlorenofgevonden.nl. Als u op zoek bent naar uw verloren sleutels, kunt u binnen de normale openingstijden terecht op het stadskantoor. U hoeft hier geen afspraak voor te maken.

Vermissing document

Verloren paspoorten of ID-kaarten die binnenkomen bij de gemeente, nemen we altijd in.  U moet een nieuw document aanvragen.

Aangifte

Bij beroving of diefstal van uw eigendom moet u altijd aangifte doen bij de politie. Voor een aantal zaken kan dit direct via de website van de politie