Officiële bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. De bekendmakingen van bijvoorbeeld bouwplannen, vergunningen en regels vindt u op overheid.nl.

Doorzoek officiële bekendmakingen van gemeente Venlo

Uw buurt

Berichten over vergunningen voor activiteiten in uw buurt, zoals evenementen, bouwplannen en bekendmakingen van nieuwe regelgeving. 

Berichten over uw buurt

Abonneren

U kunt bekendmakingen ook ontvangen via een e-mail of app. Zo mist u geen bekendmaking meer in uw postcodegebied en weet u precies wat er speelt in uw buurt. Deze service is gratis. U kunt zich altijd weer afmelden.

Aanmelden voor e-mail 
Meer informatie app 'Over uw buurt'

Inzien van stukken

Het is niet mogelijk om op vrije inloop in het stadskantoor stukken in te zien die horen bij bekendmakingen. Denk aan bekendmakingen van omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen, sloopmeldingen en - vergunningen, milieuvergunningen, verkeersbesluiten, drank- en horecavergunningen of evenementenvergunningen.

Stukken die horen bij bekendmakingen van omgevingsvergunningen of milieu- of sloopmeldingen kunt u online aanvragen via informatie over panden en percelen.

Maak voor de overige bekendmakingen een afspraak of laat de stukken mailen. Bel hiervoor met 14 077.