Informatie en advies

Met vragen over wonen, welzijn, werk, inkomen, jeugd en zorg kunt u terecht bij de vrijwilligers van het Informatie- en Adviespunt bij u in de buurt. Als dit nodig is, sturen zij u door naar het sociaal wijkteam. Met vragen over zorg en ondersteuning voor ouderen kunt u ook terecht bij het kennisloket Thuis in Blijvende Zorg.

In verband met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus kunt u bij de Informatie en Adviespunten terecht op afspraak. Wilt u een afspraak maken. Bel met Incluzio, telefoonnummer 088 298 76 53.

Waarvoor kunt u terecht

Bij het Informatie- en Adviespunt kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld Wmo-voorzieningen, jeugdzorg, hulp in het huishouden.
U vindt de meeste Informatie- en Adviespunten in de huizen van de wijk. Informatie over openingstijden en meer contactgegevens vindt u via onderstaande links.

Advies over ouderenzorg

Met vragen over ouderenzorg en ondersteuning kunt u terecht bij het Kennisloket thuis in blijvende zorg. Het loket geeft advies als u te maken gaat krijgen met blijvende zorg. Het Kennisloket adviseert over zorgmogelijkheden; thuis of in een zorginstelling. U kunt het kennisloket bereiken via telefoonnummer 088-131 1657 of via www.vgz-zorgkantoren.nl/kennisloket. De hulp is gratis en voor alle ouderen uit de regio.