Open inloop

Binnen het Huis van de Wijk is plek voor verschillende ontmoetingsactiviteiten.

In verband met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus is de dienstverlening gewijzigd. Op de website van Incluzio staat actuele informatie: www.incluziosocialebasis.nl. U kunt ook bellen met 088 - 298 7653. 

U kunt binnenlopen voor een kop koffie, om te kaarten, te schilderen, een praatje te maken of een handje te helpen als u dat leuk vindt. Het aanbod verschilt per Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor verschillende activiteiten, zoals creatief bezig zijn, spellen en een warme maaltijd. Of een kaartclubje, wekelijks gezamenlijk eten of een cursus. De activiteiten variëren per Huis van de Wijk en ook de dagen en tijden verschillen.
Buurtbewoners spelen een grote rol in de Huizen van de Wijk. Zij zetten zich in om deze activiteiten te realiseren. Kijk voor de verschillende mogelijkheden en activiteiten op de websites van de Huizen van de Wijk.

Warme maaltijd

Als u mee wilt eten in de Open Inloop dan verzoeken wij u om één dag van tevoren telefonisch contact op te nemen met locatie van de Open Inloop waar u mee wilt eten.

Waar u terecht kunt

Venlo

De Witte Kerk, Agnes Huijnstraat 3, 5914 PE Venlo
De Zuidpilaar, Reigerstraat 2, 5912 XN Venlo
Park Rijnbeek, Rijnbeekstraat 180, 5913 GE Venlo

Blerick

Het Zonneveld, Stadhoudersstraat 75, 5923 CZ Blerick
Boulevard Hazenkamp, Albert Verweystraat 6, 5921 AZ Blerick

Tegelen

De Haandert, Haandertstraat 6-8, 5932 CN Tegelen

Arcen, Lomm en Velden

MFA De Schans, Burgemeester van Soest - Jansbekenplein 3, 5944 Bn Arcen
BMV De Vilgaard, Schandeloseweg 1, 5941 CP Velden
 

Belfeld

't Prônk-Eppelke, Pronkhof 21, 5951 CW Belfeld